Az önbizalmat akkor keresed magadban, amikor a benned élő gyermek az aktív, és a felnőtt éned alszik.
A felnőtt gondolataid elvárják tőled a felnőtt cselekvést, működést. Amennyiben a belső gyermeked aktívabb, mint a felnőtt éned, úgy saját magaddal ellentmondásba kerülsz, és elbizonytalanodsz.
Ezt az elbizonytalanodást hívod önbizalomhiánynak.

Miért aktív a belső gyermek benned, és miért alszik a belső felnőtted? Miért hagyja magára a belső gyermekedet a felnőtt éned?
Nagyon sok lehet az ok, a magyarázat, hisz mindannyian más családból jövünk, más generációs mintákat követünk.
Ezért fontos az, hogy a személyedre szabottan kapj megoldást.
Úgy képzeld el, mintha mindenkinek más ébresztő hangra ébredne fel a felnőtt énje. Amikor nálam vagy, akkor megkeressük, leteszteljük, hogy a te felnőtt éned mitől tér magához, ébred fel és mi lesz az, aminek a hatására hajlandó átvenni a belső gyermekedtől az irányítást. És nem csak átveszi a felnőtt éned a gyerek énedtől az életed irányítását nálam, de össze is hangoljuk a felnőtt énedet a felnőtt gondolataiddal, céljaiddal.
Így éred el azt, hogy ami a felnőtt fejedben megfogalmazódik, azt véghez is tudd vinni.
Természetesen nem csak felébresztjük a benned élő felnőttet, de megtanulod azt is, hogy a gyerek énedet hogyan használd arra, hogy energiával töltődj vele, és hogyan kezeld a jövőben, amikor épp utat akarna törni magának, és át akarná venni újra az irányításod.
Mert nem megsemmisítjük a benned élő gyermeket, hanem megtanítom a felnőtt énedet arra, hogyan tudja irányítani a számodra megfelelően az életedet.

Önbizalom ébresztés / Időtartam 3 óra: 99€