top of page
Keresés

A bennünk lévő vidámság - családállítás

Frissítve: 2023. jan. 18.

Gyakran mondják nekem az emberek, hogy a társaságomban vidámnak, feltöltődöttnek, energiával telinek érzik magukat. Ilyenkor nagyon örülök, mert ezeket az érzéseket megtapasztalni magunkon a legnagyobb győzelem.


Sok kliensem számol be arról, hogy ugyan ők is mosolyognak, nevetnek, de a mindennapokban belülről nem élik meg a felszabadult érzést, és pont ezért fura nekik, hogy a társaságomban elfelednek bút s bánatot, és felszabadultan nevetnek, energikusnak érzik magukat.


Nem egyszer hálálkodnak is, mert azt érzik, hogy bennük mindez nincs meg, ezért azt gondolják, hogy én energetizálom őket. Akkor lepődnek meg, mikor elmondom, hogy tőlem semmilyen energiát nem kapnak. Én nem osztogatok jókedvet, és nem is energetizálok senkit.


Hogy lehet az, hogy mégis sokan ezt érzik mellettem?

Nagyon egyszerű. A példamutatás működik. Én nem csak mesélem, hogy jól vagyok, hanem valóban nagyszerűen érzem magam. Én nem csak prédikálok a lelki egyensúlyról, meg is élem azt. És a hiteles példa ragadós.

Tudod, ha megtapasztalod, hogy létezik valami, akkor elhiszed, hogy számodra is elérhető. Az őszinte, pozitív belső működést érzik rajtam az emberek, és ösztönösen másolják a jelenlétemben.

Ugyanis a belső működésen nem gondolkodunk.

Nem a tudatukkal vagyunk vidámak, hanem belülről jön. A lelküknk kommunikál egymással, és azt nem kérdőjelezzük meg, csak megéljük. Pont ezért lepődnek meg magukon az emberek a társaságomban és hajtogatják: - Ezt sosem gondoltam volna, hogy így el tudom magam engedni, ennyire felszabadult tudok lenni.

A legjobb hír az az, hogyha mellettem sikerül mindezt kihozni magadból, akkor ez ott van benned. Csak meg kell tanulnod, hogy hogyan hozd felszínre, hogyan tudod irányítani. Ebben segítek azoknak a klienseimnek a családállítás segítségével, akik meg akarják tanulni, hogyan érezzék magukat energikusnak, őszintén vidámnak a dolgos hétköznapokban. Ebben segít a lelki blokk oldás.

A belső egyensúly, a vidámság és az őszinte boldogság tanulható!

Tanulásra fel!


Puszi nagyölelés! Lara


57 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page